Doorzoek de website
Vind alles om fan van te worden
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Overnachten
Hotels
Campings op Texel
Vakantiehuizen
Appartementen en Chalets
Eten en drinken
Strandpaviljoens
Restaurants Texel
Uitgaan
Activiteiten
Evenementen
Excursies en trips
Musea
Winkelen
Over Texel
Natuurgebieden op Texel
Dorpen op Texel
Texelse producten

Suggesties: hotelrestaurantDe Koog

boschrand1
boschrand1

Overnachten op steenworp afstand van centrum De Koog, strand en bos? Bekijk dan dit hotel!

Bij Hotel Boschrand zit je altijd op de eerste rij. Of dat nu om het concert van bosvogels bij zonsopkomst gaat, of om de gezellige reuring van de badplaats De Koog. De zee is op Texel nooit ver. Wie hier verblijft, hoeft er echt helemaal niets van te missen. En dat geeft een geweldig gevoel van rust.

De Koog staat garant voor levendigheid. De vele terrasjes, de kleurige winkels, de restaurants met smaken van over héél de wereld… De Koog is een badplaats pur sang, waar de zon altijd nét een beetje feller lijkt te schijnen en waar je altijd wel de zoute zee ruikt, en anders wel de geur van ‘vakantie’. Natuurlijk wil je zelf ook wel even de zee in en het zachte zand aan je voeten voelen. Hier doe je eindeloos indrukken op. Hier heb je steeds weer andere ontmoetingen.

En toch. Levendig, ja. Maar wil je je niet ook soms terugtrekken? Even alleen elkaar, met een fles wijn en een uitgebreide maaltijd; niet de geuren en kleuren van de badplaats, maar de weldadige rust van een dennenbos. Een plek om te fantaseren over wat je morgen allemaal nog zult ontdekken op Texel.

In Hotel Boschrand ervaar je dit dus allebei. Binnen in het hotel vind je die heerlijke onbezorgdheid van vakantie. Laat je je verrassen door het luxueuze verrassingsmenu? Of dineer je liever à la carte? Hier kan het allebei. Ook voor jonge gezinnen is dit gemoedelijke hotel een geweldige plek om te ontspannen. Je kamer is netjes en schoon, achter de gordijnen ruist de zeewind door het bos. Je sluit je ogen, met in je achterhoofd de zekerheid: ook morgen is het weer gezellig in het De Koog. Bij het ontbijt zie je vanzelf wel weer wat voor dag het wordt.

Meer informatie over Hotel Boschrand? Klik hier!

Meer blogs

 

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp