Doorzoek de website
Vind alles om fan van te worden
Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Categorieën
Over Texel
Natuurgebieden op Texel
Dorpen op Texel
Texelse producten
Overnachten
Hotels
Campings op Texel
Vakantiehuizen
Appartementen en Chalets
Eten en drinken
Strandpaviljoens
Restaurants Texel
Uitgaan
Activiteiten
Evenementen
Excursies en trips
Musea
Winkelen

Suggesties: hotelrestaurantDe Koog

Taveerne_interieur_en_terras_17_StefanKrofft_2023
Taveerne_interieur_en_terras_17_StefanKrofft_2023

Proef en beleef: Waarom De Taveerne je volgende restaurantbezoek moet zijn

Op Texel is het licht vaak betoverend. Alle kleuren lijken net even anders dan aan de ‘Overkant’. En in zulk licht is een terrasje altijd extra aanlokkelijk. Misschien is dat ook voor jou wel de eerste kennismaking met De Taveerne geweest: dat heerlijke terras, in de lange schaduwen van de late middagzon, waar je toch echt niet zomaar aan voorbij kon lopen. Een dorstlessend biertje, of een heerlijk glaasje wijn – nooit weg! Maar wat een drankje op het terras zou worden, bleek achteraf het aperitief van een feestelijke maaltijd.

Het is de eerste indruk, vele volgen er: De Taveerne maakt werk van echt bourgondisch genieten. Binnen vind je een tijdloos restaurant waar de heerlijkste gerechten worden rondgedragen. Weer dat licht, dat binnenvalt door de hoge ramen… Aan de tafels zie je mensen voor wie genieten nog écht genieten is. Een feest van smaak, een feest van tijd maken voor elkaar ook: zo moet het toch zijn? Er is gelukkig nog een tafel vrij. Voor jou, voor jullie: welkom.

In dat mooie Texelse licht gedijen de meest geweldige Texelse producten. Iedereen kent wel het Texelse lamsvlees, iedereen weet dat je op dit eiland geweldig vis kunt eten. Maar bij De Taveerne weten ze je ook elke keer weer te verrassen, door het in de keuken net even anders te doen, door opvallende accenten te leggen. Dat persoonlijke, dat kleine, dat maakt De Taveerne. Dit team vertelt het verhaal van bourgondisch genieten op z’n Texels.

Een echt feest is natuurlijk niet gauw over. Dat is het feestje bij De Taveerne ook niet, helemaal niet. Zelfs als de zomerzon achter de duinen is verdwenen blijft het hier goed toeven. Met een originele cocktail, knus aan tafel… Of gezellig aan de bar! Wie weet kom je morgen wel wéér ‘toevallig’ op dat terras terecht?

Meer weten over De Taveerne? Klik hier!

Meer blogs

 

Delen via Social Media

We zijn trots op wat het eiland Texel ons te bieden heeft en delen dit graag met anderen. Deel ons via jouw sociale media en laat anderen kennis maken met ons prachtige eiland.

Email
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp